Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Opleidingen

Trajecten gericht op het pedagogisch handelen van leerkrachten en schoolleiders, in po, vo, mbo en hbo

Herken jij jezelf in...

Waarom ben jij het onderwijs in gegaan? Wil jij als leraar of schoolleider je eigen instrument zijn in de verdere ontwikkeling van goed onderwijs? Denk jij na over (de ontwikkeling van) jouw pedagogische opdracht en de rol die het onderwijs heeft in onze maatschappij? Lees verder over NIVOZ-opleidingen

Onze opleidingen

Onze ervaringen

“Het traject Pedagogische Tact heeft mij meer inzicht gegeven in mijzelf, als mens en daardoor ook als leerkracht. Over waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe en ervaar zoals ik ze ervaar. Het heeft mij op een andere manier naar mensen leren kijken, een verrijking waar ik nog dagelijks dankbaar voor ben.”

Nicole Wouters
Nicole Wouters
Leraar op basisschool Klinkers in Tilburg

“Het betrekken van kinderen bij hun eigen ontwikkeling, ze daar een rol en verantwoordelijkheid in geven, maar ook haalbare eisen stellen en daarover in gesprek blijven, wordt nog te weinig gedaan. Bij alles wat we doen in de school of van plan zijn te doen, stellen we voortaan de vraag: Wat hebben de leerlingen hieraan? Ik probeer daarin waakzaam te zijn naar mijn team. Soms vervallen we in de waan van de dag en is een wake-up call nodig.”

Martin Ooms
Martin Ooms
Directeur CBS De Hoeksteen, Spijkenisse

“Deze vormende opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik iedere dag voel er te zijn voor mijn leerlingen. Kijkend en luisterend, zonder oordeel en met een rugzak vol kennis, sta ik in verbinding met het kind en kunnen we samen op pad.”

Kim van Haeften
Kim van Haeften
Leraar op De Torenuil, IJsselstein

Painting

meer weten?

Jetty van der Grift 
Office en secretariaat 
[email protected] 
034 35 56 750

Jetty van der Grift
Gratis proeverij Download folder
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief