Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Opleidingen

Blogs van onze opleiders

Opleiders van NIVOZ schrijven blogs, over hun ervaringen in trajecten of andere onderwijs- en opvoedsituaties. Hieronder vind je er een aantal terug. Achter de titel zit de link naar het betreffende artikel/blog.

 

Een aantal verhalen/blogs van Martijn Galjé

 
Een aantal verhalen/blogs van Merlijn Wentzel

Van links naar rechts: Merlijn Wentzel, Martijn Galjé, Anouk Liebrand, Karin van Zutphen en Tjitske Bergsma.

Archief:

Onderwijsavond door NIVOZ-docenten uit 2016

‘Tactvol handelen’ is meer dan alleen het verbeteren van de relatie of het hebben van een pedagogisch kompas. Het gaat over een opdracht: Ik heb iets te doen! Op de Onderwijsavond van 7 december 2016 in Driebergen vertelden Marleen van der Krogt (vml opleider), Merlijn Wentzel en Martijn Galjé – NIVOZ-docenten van trajecten Pedagogische Tact  –  over zichzelf, hun ervaringen en hun ontwikkeling. Ellen Emonds (die ons in 2021 ook verliet) leidde de verhalen in.

In deze video worden drie essentiële kenmerken besproken van een leraar met tact. Inspirerend om in klein gezelschap van leraren en docenten te bespreken of voor een studie-uur of middag.

De avond is in zijn geheel (een uur) op deze video te bekijken, maar ook in drie verschillende delen van circa 20 minuten.

Video van NIVOZ-Onderwijsavond, over een tactvolle leraar en zijn pedagogische opdracht: 'Ik heb iets te doen' from HETKIND.ORG on Vimeo.

 

 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief