Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

NIVOZ-podium organiseert onderwijsavonden, lezingen, symposia en studiedagen. Sprekers bieden inspiratie, kennis en onderbouwing op het gebied van goed pedagogisch onderwijs.

Agenda NIVOZ

Duizenden onderwijsbetrokkenen vinden hun weg naar de NIVOZ-onderwijsavonden in theater Maitland in Driebergen. De sprekers op deze avonden bieden inspiratie om het gesprek te voeren over goed onderwijs en stil te staan bij het eigen pedagogisch handelen. Hier vind je, naast NIVOZ-onderwijsavonden, ook NIVOZ-masterclasses en NIVOZ-symposia.

1
juli
Spelen, leren, maken: een jaarthema met vijf onderwijsavonden

Rob Martens

1 juli Onderwijsavond
3
oktober
Spel als leermachine

Rob Martens

3 oktober Onderwijsavond
12
oktober
Symposium voor lerarenopleiders: Tijd voor pedagogiek in de lerarenopleiding

Gert Biesta

12 oktober Symposium
volledige agenda nivoz

Agenda extern

Natuurlijk zijn er ook bijeenkomsten, lezingen of symposia elders in het land - van andere mensen of organisaties - waarop we als NIVOZ graag de aandacht willen vestigen. Voor deelname aan deze onderwijs-evenementen (en verdere informatie) verwijzen we dus naar de betreffende organisatie. Voor een volledig overzicht klik je op de link onder.

1
november
Tweedaagse masterclass met Howard Gardner - Vianen

Extern evenement

1 november Extern
volledige agenda extern
People

Sprekersbureau

Boek een Nivoz-spreker

Zoek je een spreker, prikkelende columnist, panellid of docent voor een workshop of masterclass?  De NIVOZ-sprekers dragen de pedagogische paragraaf uit, richten zich op tact en leiderschap en onderbouwen hun inbreng met wetenschappelijke inzichten. Ze hebben elk ook hun eigen aandachtsgebieden, maar spreken vanuit een gefundeerd, geëmancipeerd mensbeeld en een daarop gebaseerde langetermijnvisie op onderwijs.

 

Naar sprekersbureau van NIVOZ
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief