Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Karin van Zutphen

Opleider NIVOZ

Karin van Zutphen is per 1 maart 2022 opleider geworden bij stichting NIVOZ. Daarnaast is ze als coach werkzaam bij Operation Education waar ze met schoolleiders optrekt. Eerder was ze een flink aantal jaren schoolleider bij Wittering.nl

De ander zien en daar echte aandacht voor hebben zijn thema's waar ik me graag mee bezig houd in mijn leven. Al 41 jaar ben ik verzot op mensen en dieren en krijgt dit thema dan ook meer dan voldoende ruimte om zich te ontplooien. Mijn naam is Karin van Zutphen, ik woon in Nuland (Noord-Brabant) met mijn man Jorg en kinderen Jurre, Yfke en Diede op een prachtige locatie tussen de weilanden. We hebben ook een beestenboel bestaande uit 2 pony's, een jonge hengst, 2 cavia's en de schoolhond van Wittering.nl.

De afgelopen twintig jaar heb ik mogen werken in het basisonderwijs, waarvan de laatste zestien jaar als directeur. In 2014 werd ik onderdeel van het team van Wittering.nl en heb ik als directeur mogen leren van dit geweldige concept en gedachtengoed. Ik ben zo onder de indruk van wat daar gebeurt en hoe dat vorm krijgt. Van de kansen die gecreëerd worden om steeds maar weer op zoek te gaan naar datgene wat het beste is voor de ontwikkelkansen van de ander.

Op Wittering.nl heb ik kennis mogen maken met stichting NIVOZ en heb ik vele interessante avonden beleefd in Driebergen. Ik ben een echte ambassadeur van onze pedagogische opdracht en heb inmiddels veel ervaring op mogen doen op Wittering.nl als het gaat over de praktijk. Het laatste jaar ben ik ook als coach werkzaam bij Operation Education waar ik met collega schoolleiders mee mag op avontuur. Het avontuur dat gaat over duurzaamheid, lef, pedagogisch tact en liefde.

Het is heerlijk om alle energie nu te stoppen in mijn nieuwe rol als opleider bij NIVOZ.

Karin van Zutphen, opleider NIVOZ: 'Wat is goed voor alle kinderen?'

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief