Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz platform hetkind

Dean Bowen in Dokpraat-serie #3: De leraar onderwijst. Maar wie maakt nou het echte verschil?

4 april 2024

De leraar onderwijst. Maar wie maakt nou het echte verschil? Tijdens een avondprogramma in het Rotterdamse Dokhuis - thuishaven van stichting NIVOZ - waren drie kunstenaars te gast. Zij brachten odes aan hun leermeesters. Marco Martens - met Rob van der Poel gastheer op de avond - maakte er een podcastserie van. Vandaag aflevering #3, met Dean Bowen, dichter en docent aan Creative Writing ArteZ. 

Of het nou een mentor binnen de schoolmuren of een mentor daarbuiten betreft; we hebben allemaal onze 'gamechangers' gehad. Mensen die op de juiste knopjes hebben gedrukt en ons op een spoor hebben gezet dat ons verder in onze ontwikkeling bracht.

Michline Plukker, Annemiek Vera en Dean Bowen gingen in het Rotterdamse Dokhuis in gesprek over hoe ze op hun plek in de wereld zijn gekomen. In deze podcast hoor je Dean Bowen, die zijn gamechangers vond , maar wien naam hij niet meer weet. 'We vergeten zo vaak hoe belangrijk mensen zijn, die een moment in ons leven zijn geweest, die alles hebben doen veranderen.' Dean begint met een prachtig gedicht.

Hier vind je ook...

Reacties

0
Login of vul uw e-mailadres in.


Er zijn nog geen reacties
Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief