Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz platform hetkind

'Zullen wij elkaar onderwijzen en goed op elkaar letten?'

10 januari 2024

In deze video zie je spoken word-kunstenaar en performer Brandon Taylor, met wie stichting NIVOZ en het Rotterdamse Dokhuis het nieuwe jaar inluidt. Opdat we in alle ontwikkelingen en uitdagingen - ook met jou - het goede blijven doen en daarin samen optrekken.

We wensen je vanuit NIVOZ een mooi, gezond en liefdevol jaar toe, in je dagelijks leven en/of praktijk, met je naasten, je collega’s, de jongeren, studenten en leerlingen. Laten we kijken hoe we vanuit onze verbinding en samenwerking daarin van betekenis voor elkaar kunnen blijven.

Stichting NIVOZ sterkt leraren en schoolleiders bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht. Zie nivoz.nl

Vanaf zomer 2023 is NIVOZ bewoner van het Rotterdamse Dokhuis, ooit gemeentekantoor voor de havens, sociaal-cultureel jongerencafé, uitgaansgelegenheid, een plek voor kunstenaars en horecagelegenheid. Met oog voor de geschiedenis van het pand en hart voor de toekomst maken we Dokhuis – opnieuw – tot een bijzondere plek voor Rotterdam.

Dokhuis ontwikkelt- samen met anderen- programmering die informeert, onderbreekt, vertraagt en nieuwsgierig maakt. Programmering rondom onderwijs, opvoeding, wetenschap, kunst en maatschappelijke en sociale vraagstukken. Dokhuis neemt verantwoordelijkheid voor de omgeving. We gaan graag duurzame verbindingen aan, werken bij voorkeur samen met mensen uit onze nabije omgeving en bieden met plezier ruimte aan initiatieven uit de wijk.

dokhuis.org

Reacties

0
Login of vul uw e-mailadres in.


Er zijn nog geen reacties
Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief