Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Ellen van der Velden

office manager NIVOZ

Ellen werkt sinds januari 2022 als office manager bij NIVOZ en is samen met Vivian Jordan en Marit Holtmans verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het office management.  

Ellen heeft het eerste gedeelte van haar carrière gewerkt in verschillende functies bij organisaties in de zakelijke dienstverlening zoals advocatuur en marketing. Zij heeft daarin veel ervaring opgedaan op het gebied van office management en communicatie. Na ongeveer 15 jaar heeft zij de overstap gemaakt naar jeugdzorg en is aan de slag gegaan in een organisatie voor jeugd & opvoedhulp. In vervolg daarop heeft zij met een klein team gewerkt aan de ontwikkeling van Schakenbosch, een behandelcentrum voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblematiek. Zij was daar beleidsmedewerker met als aandachtsgebieden de kantoororganisatie, bestuurszaken en communicatie. Een bijzondere werkomgeving waar met veel aandacht en kennis gekeken wordt naar mogelijkheden en perspectieven die kinderen hebben, ondanks alle belemmeringen en drempels waar zij in hun leven mee kampen.  

Ellen is getrouwd en trotse moeder van een inmiddels uitvliegende dochter. Zij woont met veel plezier in Rotterdam. Haar vrije tijd besteedt zij vooral met gezin, familie en vrienden en een flinke volkstuin vraagt ook veel van haar tijd. Verdere interesses zijn zingen in een popkoor, vrijwilligerswerk (taalmaatje), films & documentaires en lezen.  

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief