Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz platform hetkind

NIVOZ-brochures

Hier vind je NIVOZ-brochures waarin informatie handig en overzichtelijk gebundeld is. Mochten er nog vragen zijn, dan wel problemen met downloaden, dan kunt u bellen met 010-3225450


Brochure 2022

Brochure NIVOZ Opleidingen 2022-2023

Opleiden

Stichting NIVOZ werkt met jou en jouw school aan een sterk pedagogisch klimaat. Daarin trekken leraren en leerlingen met elkaar op, vanuit openheid en vertrouwen, vanuit wederkerigheid en ambitie. Sinds 2008 is NIVOZ – Nederlands Instituut voor Onderwijs en Opvoedingszaken – vooral bekend geraakt door de trajecten Pedagogische Tact (PT) en Pedagogisch Leiderchap (PL). Maar er is nu meer.

In deze brochure vind je ook informatie over:

• PT-vervolg
• Opleiding tot PT-begeleider
• Meerdaagse Pedagogische Verdieping
• Werkplaats Pedagogische Opgave (online)
• NIVOZ-coalitie
• Meer aanbod (invulling van studiedagen, coaching & workshops)

We helpen jou en je school of opleiding vaker ‘het goede te doen op het juiste moment, ook in de ogen van de ander.’ Je eigen pedagogische vragen zijn altijd het uitgangspunt.

Een vakkundig en gedreven team begeleidt de NIVOZ-trajecten en het aanbod op maat. Vanuit verschillende achtergronden en opleidingen stellen wij onze pedagogische kennis en ervaring in het onderwijs ten dienste van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling als leraar, leidinggevende of als schoolteam. De begeleiders: Merlijn Wentzel, Martijn Galjé, Karin van Zutphen, Anouk Liebrand en Tjitske Bergsma.

Download Brochure
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief