Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Annonay Andersson

hoofdredacteur NIVOZ-platform, kinderpsycholoog

Annonay Andersson (1987) is vanaf het voorjaar van 2013 verbonden aan het NIVOZ, zij werkt mee aan de kwaliteitsverbetering van het NIVOZ-platform hetkind en is daar in 2016 ook hoofdredactrice van geworden. Ze schrijft verslagen (van onderwijsavonden), nodigt leraren en andere onderwijsbetrokken uit om verhalen te delen en brengt deze onder de aandacht van een breder publiek.

Eerder was ze bij het NIVOZ onderzoekster (tussen oktober 2011 en december 2012) en werkte ze mee aan de legitimering van het ontwikkeltraject Pedagogische Tact. Ze verrichtte kwantitatief en kwaliteit onderzoek, deed literatuuronderzoek en schreef mee aan het boek Pedagogische Tact dat in januari 2013 is uitgebracht.

In 2009 is Annonay afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als Kinder- en Jeugdpsycholoog. Zij heeft toen twee jaar voor de Universiteit Utrecht gewerkt als onderzoekscoördinator bij een project over jeugdigen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Tevens is zij psycholoog op de Tobiasschool te Zeist.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief