Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz platform hetkind

NIVOZ en het gesprek over de vragen die nu leven: Martijn is beschikbaar

30 maart 2020

Onderwijs zonder de leerlingen voor jouw neus. Dat is waar je nu hard aan werkt. Op allerlei manieren komen jullie verhalen op ons af. Van leerkrachten bij wie een grote mate van creativiteit loskomt in het ‘bereiken’ van hun leerlingen. Tegelijkertijd levert de huidige situatie ook veel verhalen van frustratie, verwarring, eenzaamheid en ‘overleven’ op. Bijna alles is anders en dat blijkt ook ontzettend ingewikkeld. Zowel voor kinderen als voor hun leraren is het net iets te vaak als zwemmen op het droge: hard werken zonder de ervaring die het écht de moeite waard maakt: het onderlinge contact. Vanaf vandaag zit Martijn Galjé – docent Pedagogische Tact bij NIVOZ - klaar om jouw verhaal hierover te horen, om te luisteren en als dat wenselijk is, mee te denken. In dit filmpje stelt hij zich voor, mocht je hem nog niet kennen, en vertelt hij hoe je hem kunt benaderen.

Laten we dichtbij leerlingen en elkaar blijven in tijden van ‘social distancing’. Aarzel niet om contact te zoeken. Tot snel!

Martijn Galjé is beschikbaar, voor dat stuk in het onderwijs dat het precies de moeite waard maakt from HETKIND.ORG on Vimeo.

Reacties

0
Login of vul uw e-mailadres in.


Er zijn nog geen reacties
Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief