Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Jeroen Goes

bestuurder

Mijn naam is Jeroen Goes, geboren in 1970. Ik heb ruim 20 jaar onderwijservaring waarvan 18 jaar als (interim) directeur op drie verschillende basisscholen.

Mijn opgedane ervaring, kennis en kunde wil ik graag inzetten om collega's en andere organisaties te helpen via mijn bedrijf boei.nu. Daarnaast ben ik bestuurder van een stichting van 20 basisscholen: Fluvium - Spoenk - SPGG.

Werken in het onderwijs vraagt een voortdurende open blik naar een visie op onderwijs. Helaas merk ik te vaak dat dit niet altijd het geval is. Dat is jammer voor de personen zelf, maar kwalijk voor de kinderen die daarmee worden geconfronteerd.
Hoewel het nieuws en de politiek vaak anders doet vermoeden, is een kind meer dan een optelsom van de prestaties bij lezen en rekenen. Met deze vernauwende kijk op het onderwijs, worden veel problemen gecreëerd.

In de dagelijkse praktijk zie ik prachtige voorbeelden hoe zogenaamde problemen van kinderen verdwijnen in een andere omgeving. Als schoolleider ben ik er voor de medewerkers om de voorwaarden te creëren om optimaal het prachtige onderwijsvak uit te kunnen oefenen. In een creatief proces samen tot nieuwe doelen komen en voortdurend in ontwikkeling blijven.

Mijn gedachten, beschreven in de blogs, zijn soms bezinnend en een andere keer weer prikkelend. Mijn waarheid die niet de waarheid is, maar je wel uitnodigt om soms eens anders naar je eigen waarheid te kijken.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief