Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Sanne Bosmans

Ik ben moeder, orthopedagoog en ik heb jaren in het (speciaal) onderwijs en jeugdzorg gewerkt. Nu heb ik samen met Nathalie Camacho een eigen bedrijf, Forsa! Hierin hebben we de diepgewortelde overtuiging dat ieder kind de kracht en talent heeft om te groeien. Hierin is het loslaten van het eindresultaat en het vertrouwen op verbinding van essentieel belang.

Nathalie en ik gaan samen met leerkrachten, beleidsmakers en ouders aan de slag om de ommekeer te maken in het onderwijs. Van de strakke mal van het onderwijs dat gericht is op moeten, cognitief eindresultaat en waarin toetsen een belangrijke rol speelt. Naar onderwijs dat gaat om verbinding tussen leerkracht en leerling en dat de eigen authentieke kracht van de tool is in het lesgeven.

Met Forsa werk ik samen met Nathalie samen aan de ommekeer in het onderwijs en in de opvoeding. Voor het kind van nu, om te worden wie hij is.

Een leerkacht maakt het verschil in het groeiproces van de leerling. Een leerkracht inspireert, prikkelt en brengt vol passie levenskennis en kunde over.
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief