Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz platform hetkind

Aziza Mayo bij NIVOZ als directeur onderzoek & ontwikkeling

8 april 2021

Aziza Mayo is per 1 maart directeur Onderzoek en ontwikkeling bij stichting NIVOZ en volgt daarmee Rob Martens op. Naast die verantwoordelijkheid zal Aziza Mayo een belangrijke rol spelen in de fase waarin NIVOZ, als betekenisvol pedagogisch instituut, terecht is gekomen.

Met de Erasmus Universiteit Rotterdam bouwt NIVOZ aan een tweejarige pedagogische master waarin lesgeven in een grootstedelijke context centraal staat en zal NIVOZ het komende jaar een expertisecentrum grootstedelijke pedagogiek opzetten. Daarnaast is NIVOZ gestart met een vierjarig Whole Child Development-programma in samenwerking met vier lerarenopleidingen en acht scholen. Daarvan is Aziza Mayo al vanaf medio 2020 onderzoeksleider.

Aziza Mayo zal deze rol tot april 2022 combineren met haar lectoraat Waarde(n) van het vrijeschool onderwijs aan de Hogeschool Leiden en haar verantwoordelijkheid binnen het WCD-programma. Vanaf heden is Aziza Mayo één dag bij NIVOZ werkzaam. Een uitbreiding van haar NIVOZ-werkzaamheden zal resulteren in een echt afscheid van de Hogeschool in april 2022.

In het nieuwe schooljaar 2021-22 zal Aziza Mayo, met Luc Stevens, de eerste NIVOZ-onderwijsavond voor haar rekening nemen. Op 15 september spreken zij vanuit het nieuwe jaarthema ‘I am not a robot’ over wat wij weten over goed onderwijs en zijn organisatie en het belang van het aandeel van de leerling daarin, pupil’s voice (daarover binnenkort meer).

 

Reacties

0
Login of vul uw e-mailadres in.


Er zijn nog geen reacties
Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief