Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Marianne Rietveld

specialist Hoogbegaafdheid & Talentontwikkeling

De WijsWijzer adviseert, coacht en begeleidt op het gebied van hoogbegaafdheid. De persoon achter De WijsWijzer is Marianne Rietveld, specialist Hoogbegaafdheid & Talentontwikkeling, werkend vanuit het hart. De begeleiding richt zich op leerkrachten, ouders, kinderen en jongvolwassenen die worstelen met hun ‘anders zijn’ en daarnaast schrijft Marianne over hoogbegaafdheid.

Recent ontwikkelde ze het programma SamenWijzer, dat begeleidt en verbindt vanuit Talent. SamenWijzer gaat uit van oplossingsgericht werken, wat gaat er al goed en waar zit de positieve energie. Het kind ontdekt zelf wat echt belangrijk voor hem is en wat hij graag wil veranderen. De vraag en de talenten van het kind staan centraal tijdens dit traject om dat op te lossen wat het kind graag wil maar hem alleen nog niet gelukt is.

De WijsWijzer verzorgt daarnaast studiemiddagen, studiedagen en meerjarentrajecten op maat, ter bevordering en ondersteuning van de begeleiding van de begaafde leerling. Deskundig en bevlogen vanuit kennis, ervaring en vaardigheden, altijd vanuit het hart. Hierdoor ontstaat verbinding bij de cursisten en leerkrachten. De volgende stap kan gezet worden. Het ervaren van die verbinding wil Marianne graag doorgeven via @hetkind.org.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief