Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz platform hetkind

Onderwijsavond Sieneke Goorhuis: het onderscheid tussen spraak- en taalontwikkeling

17 juli 2012

Hetkind-themalogo-onderwijsavondIn het schooljaar 2011/2012 vonden er zeven inspirerende lezingen plaats in Driebergen. Een van de sprekers was Sieneke Goorhuis-Brouwer die de tweede onderwijsavond verzorgde. Op 9 november 2011 sprak ze over taal- en spraakontwikkeling, het onderscheid, de beïnvloedende factoren en de zin (of onzin) van voor- en vroegschoolse educatie. Van de avond zijn twee video-impressies gemaakt, plus enkele reacties.

De versie van 5 minuten van Sieneke Goorhuis vindt u hier:Lezing Sieneke Goorhuis-Brouwer_5min from 21/12 PRODUCTIES on Vimeo.

De versie van 24 minuten vindt u hier (excuses voor de matige geluidskwaliteit in het begin):Lezing Sieneke Goorhuis-Brouwer - 24 min from 21/12 PRODUCTIES on Vimeo.

Wat betekent Sieneke's verhaal voor uw praktijk? We zijn erg benieuwd naar verhalen uit de praktijk.
Schrijf naar redactie@hetkind.org

Drie mensen geven hun eerste reflectie. Annie Maijers, schoolleider van De Stuifhoek in Made. Hermien de Waard, nascholer bij De Aktiviteit en werkend met VVE-methodes. En Fokke van Bockel, teamleider bij Calvijn, VO-school in Rotterdam en vader van twee kinderen.Reacties op lezing Prof. Dr. S. Goorhuis-Brouwer from 21/12 PRODUCTIES on Vimeo.

 

 
Delen:
0

Reacties

0
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Er zijn nog geen reacties
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief