Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Hanneke van den Berg

Coach - Counselor - Trainer

Mijn naam is Hanneke van den Berg, kindercoach-counsellor-coach in praktijk Kicoco Kindercoaching in Delft (de praktijk is onderdeel van Counselling Delft). Ik begeleid en train kinderen, jongeren en volwassenen.

Geluk draagt bij aan meer zelfvertrouwen , sociale redzaamheid en optimisme en zorgt voor meer energie en gezondheid. Dit is een belangrijke drijfveer geweest om te zoeken naar mijn eigen kracht en passie in het coachen en begeleiden.

Volwassenen van nu zijn de kinderen van toen én nu. Een belangrijk deel van mijn coaching en counselling is dan ook gericht op kinderen waarbij het kiezen voor geluk als een rode draad door mijn werk heen loopt.

Kiezen voor geluk is zelf je keuzes durven maken, weten wat je wilt met je eigen talenten, je hart volgen en je handen gebruiken. In creatieve en inspirerende lessen help ik het kind leren hoe je je gelukkig kunt voelen, ook op momenten dat het even niet zo fijn loopt in het leven. Beseffen dat je goed bent zoals je bent.

Ik ervaar het werken met jonge kinderen als heel inspirerend omdat elk kind uniek is en op een pure, intuïtieve manier denkt en ontwikkelt. Coachen is kijken door de ogen van het kind. Als ik zie hoe zij zichzelf en elkaar spiegelen ben ik trots dat zij dit op een positieve manier vanuit eigen kracht hebben bereikt. Die bewustwording van het kind is de mooiste bevestiging van mijn werk.
Ik werk in mijn eigen praktijk, op school en /of op locatie.

Gelukscoaching geef ik op basisscholen in lessen/trainingen aan groep 5 t/m 8 en zijn bedoeld voor kinderen en ouders .

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief