Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Lianne den Oude

Orthopedagoog

Vroeger werd ik in de klas naast de kinderen gezet die iets extra’s nodig hadden. Ik praatte makkelijk en hielp graag. Ik ging na het VWO vol voor een studie pedagogiek, koos de richting onderwijs en vakken uit de minors onderwijskunde en cultuurstudies. Met het vak popmuziek en popcultuur als leuk raar extra vak.

Na enkele omzwervingen in onder andere de kinderopvang en huiswerkbegeleiding kwam ik in 2012 terecht op Ithaka ISK. Ik begon als psychologisch medewerkster, wat vooral het testen van leerlingen inhield. Ik voelde me snel thuis tussen de leerlingen en docenten. Ik deed er graag dingen bij, waaronder het helpen opzetten van de Ithaka Academie.

Inmiddels ben ik er werkzaam als orthopedagoge. Het werk is divers en uitdagend. Geen dag is saai of voorspelbaar en daar floreer ik bij. Ik vind het fijn om mee te kunnen denken bij uitdagingen. Help nog steeds graag.

Getrouwd met een man die mijn verhalen graag hoort en mij soms sneller door heeft dan ik mijzelf en sinds 2016 trotse moeder van een zoon.

Ik ben leergierig en open, heb een brede interesse van Napoleon tot aan Tektoniek. Ik kook graag en lekker (al zeg ik het zelf), ben graag creatief bezig, lees veel en wandel graag in bos of op het strand.

Op zoek naar verdieping kom ik naar de NIVOZ-onderwijsavonden.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief