Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz platform hetkind

Video van Kanamori-avond voor leraren: 'Het vuurtje brandt...'

29 juni 2012

De pedagogische houding van de leraar is een sleutel bij de ontwikkeling van een kind. Dertig leraren delen ervaringen, in de aanloop naar de komst van een bijzondere Japanse leraar naar Nederland. De video van hetkind registreerde de ‘Kanamori-meeting’ op 19 juni jl. en maakt een vreugdedansje. ‘’Het is een eer om dagelijks naast kinderen te staan, zoveel te leren en het verschil te mogen maken.’’ Een videoreportage van een avond met verstrekkende gevolgen.  ''Het vuurtje brandt...''

Kent u zelf leraren die in lijn met de principes van hetkind werken en leven, dan wel op de waarden van Kanamori voor de klas staan?

Het platform van hetkind en de leraren die zich al hebben aangesloten, wil ze leren kennen. Geef ons hun gegevens door, dan benaderen wij ze. Of verwijs ze naar hetkind, in het bijzonder naar leraar Martin Dogger, via m.dogger@hetkind.orgCamera en montage: Ank van Alebeek.

Met dank aan: Natan  Borgdorff, Erik de Gier, Marjan van Rijn, Claartje van der Grinten, Tessa Vugts, Roel van Dael, Natasja de Kroon, Peter van der Bosch, Janny Grootelaar, Hilde Swets, Teun Brand, Geert Brand, Marieke Schoenmakers, Bregje de Jong, Theo Roos, Mathijs ter Bork , Natasja Bruti, Ellen Emonds, Theo Wismans, Marianne Bloemendaal, Heidi Rust, Hans Brandwacht, Eline Stolp, Dennis Oomen, Kim van Haeften, Jelmer Evers, Carm Barten, Sarina Hoogendam, Henk Boer, Marcel van Herpen en alle partners die de Kanamori-week tussen 3 en 12 september mogelijk maken..

Voor tickets voor Mr. Kanamori ‘Full of Life’ bekijk de website www.hetkind.org en de trailer!
Delen:
0

Reacties

0
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Er zijn nog geen reacties
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief