Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Wupke van der Torren

leerkracht / leerlingbegeleider po

Kinderen goed leren lezen, schrijven en rekenen om hen zo waardevol gereedschap mee te geven waarmee zij de wereld om zich heen kunnen ontdekken en dat doen waar hun hart ligt. Dat is de drijfveer achter mijn werk met kinderen. Na een studie pedagogiek deed ik de pabo, en ben na een aantal jaar voor de klas individuele begeleiding gaan geven. Sommige kinderen zijn zo gebaat bij individuele aandacht, zodat ze weer vertrouwen krijgen in eigen kunnen, hun ogen sprankelen en het plezier in leren terugkeert of toeneemt.

De blog op mijn eigen websites is mettertijd steeds meer geëvolueerd naar een plek om ouders te inspireren om vooral veel met hun kind te lezen. Omdat ik zelf zo van kinderboeken houd, en er weinig fijner is dan een kind dat na een tijdje zegt dat het lezen weliswaar niet zo leuk vindt, ‘maar dit boek toch eigenlijk wel’.

Vertrouwen in het lerend vermogen van kinderen, ook voor hen die zich niet precies volgens vastgestelde lijntjes ontwikkelen, daar pleit ik voor en schrijf ik graag over. 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief