Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Sander Galjaard

Sander Galjaard heeft een jarenlange onderwijservaring in het basis-en voortgezet onderwijs, in diverse rollen: bestuurder, leidinggevende, trainer/adviseur en consultant. Daardoor ken ik het onderwijs goed en kan makkelijk schakelen tussen verschillende lagen in de organisatie.

Ik heb mijn systemische opleiding gevolgd bij het Bert Hellingerinstituut in Groningen (systeemdynamiek in organisaties, 2011). Daarna heb ik diverse workshops gevolgd bij Phoenix Opleidingen (teamvorming en systemisch werken, leiderschap en systemisch werken).

Ik ben oprichter van het systemische netwerk VerderKijken, een landelijk netwerk voor organisatieadviseurs, waarbij bedrijven en organisaties situaties over cultuur en vastgeroeste patronen inbrengen. Daarnaast heb ik de systemische foto uitgevoerd in een rebound-voorziening binnen een samenwerkingsverband in Eindhoven.

Sander Galjaard leidt samen met Babette Meijer (Universiteit van Utrecht) een systemische werkplaats onderwijs en schrijft regelmatig blogs over zijn systemische aanpakken (systemischwaarnemen.wordpress.com).
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief