Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Peter Roemeling

Mens-, talent en teamontwikkeling

Vrijheid betekent voor mij weten wie je bent, weten wat je wilt, en het dan ook daadwerkelijk doen in balans met de wereld om je heen. Dan kan je excelleren en meesterlijke prestaties leveren. Vrijheid en vrij zijn of vrije ruimte ervaren draait om: bewust zijn en bewust worden van je Zelf en je omgeving, zoals het team, de organisatie waarin je werkzaam bent, jouw partners en klanten.

Mijn passie is een individu, een team of organisatie te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. Om vervolgens 'out of the box', systematisch, resultaat- en doelgericht aan deze ontwikkeling te werken. Hetzij door te coachen, hetzij als verantwoordelijke projectleider.

Sinds 1996 breng ik dit in de praktijk, en sinds 2003 als partner van De Zwerm Groep. DISC gedragsstijlen van Marston, Drijfveren van Spranger en Denkstijlen van Hartman zorgen voor mijn theoretische basis. Mijn Zwermpartners en netwerk ondersteunen mij daarbij qua: deskundigheid, professionaliteit, continuïteit, creativiteit en resultaatgerichtheid.

Mensen zijn van nature nieuwsgierig en willen zich ontwikkelen: één van mijn uitgangspunten.

Vanuit deze visie en passie ben ik betrokken, als oprichter en bestuurder, bij De Vrije Ruimte. En volg ik hetkind.org intensief.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief