Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Marjon van Opijnen

docent hbo, duurzaamheid en belichaamd leiderschap

Marjon van Opijnen bouwt op jarenlange ervaring als docent in het hoger onderwijs, het doceren van belichaamd leiderschap, (sociale) duurzaamheid en de nieuwe economie aan universiteiten als Nyenrode Business University, WUR (Wageningen), Webster (Leiden) en de Global School for Entrepreneurship (Haarlem). Ze faciliteert co-creatieve processen voor systeemverandering. ‘Ik help creatieve veranderaars, pioniers en/of innovatieve docenten om impact te maken, door je meervoudige intelligentie te herinneren en aan te boren: intellectueel, emotioneel, sociaal, fysiek en spiritueel.‘

Het Embodiment Lab is een plek waar je het contact met je lijf kunt (her)ontdekken en weer leert luisteren naar de kracht en wijsheid van je lichaam. Marjon brengt beweging in teams en organisaties om in meer verbinding met elkaar en hun omgeving een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Ontdekken en experiment staat centraal in het werk dat ze aanbied, omdat elk mens, elk team en elke organisatie anders is. We onderzoeken en leren voorbij onze patronen die ons niet meer dienen.

Organisaties en teams: Je wilt je team versterken in persoonlijk leiderschap, creativiteit, richting en verbinding met elkaar en daar buiten. Je realiseert je dat hoofdelijke oplossingen niet altijd meer helpen in deze complexe, hectische en snel veranderende realiteit.

 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief