Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

André Meiresonne

spreker, coach voor transformatie

André Meiresonne is spreker over crisis, transformatie en leiderschap en coach voor veranderen van binnenuit.

'Potentieel. Je barst ervan. Nu iets mee doen. Je kunt meer dan je denkt – als je ophoudt met denken. Die zorgelijke kant van je hoofd tot zwijgen brengt. Op het andere been gaat staan. Een andere kijk op het leven krijgt. Van moeilijkheden naar mogelijkheden. Je verlangen volgt en in beweging komt.

Ooit, toen je je eerste stappen zette deed je dat ook. Je dacht er niet aan dat je kon vallen. Je kunt nog steeds in het onbekende stappen. Doen waar jij blij van wordt. En dan blijkt dat je iets kunt wat niemand anders kan. Waarin jij de enige bent. Wat jou anders maakt dan ieder ander. Jouw waarde toevoegt, jouw bijdrage levert. Door jouw potentieel aan te boren en in te brengen. Dan leef je.

De sleutel is verlangen naar jezelf. Neem jezelf zoals je bent. Doe je niet voor als een ander. Als iemand die anderen verwachten dat je bent. Leven naar andermans verwachtingen heeft nog nooit iemand gelukkig gemaakt. Leid je eigen leven. Voel je vrij om te doen waar je zin in hebt. En word gelukkig.'

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief