Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

5 oktober

De leraar onderwijst. Maar wie maakt nou het echte verschil?

Of het nou een mentor binnen de schoolmuren of een mentor daarbuiten betreft; we hebben allemaal onze gamechangers gehad. Mensen die op de juiste knopjes hebben gedrukt en ons op een spoor hebben gezet dat ons verder in onze ontwikkeling bracht. Dit avondprogramma met theatrale en kunstzinnige aspecten – onderdeel van de NIVOZ/Dokhuis-Ontmoetingsweek – gaat over gezien en gehoord worden. Drie kunstenaars Dean Bowen, Michline Plukker en Annemiek Vera zijn op donderdagavond 5 oktober te gast in het Rotterdamse Dokhuis. Schrijf je gratis in en kom kijken en luisteren.

Donderdagavond 5 oktober. Tijden: 20 – 22 uur. Locatie: auditorium (max 45).
Voor wie: iedereen uit alle lagen van het onderwijs. 
 

De Rotterdamse podiumkunstenaar Dean Bowen (oud-stadsdichter en tevens docent aan ArtEZ Creative Writing), Michline Plukker (multidisciplinair artiesrt, maker/docent) en Annemiek Vera (beeldende kunst, docent HKU) brengen een ode aan hun leermeesters, de mensen die voor hen het verschil hebben gemaakt.  Ze tonen iets van hun artistieke werk en gaan met de NIVOZ-collega’s) Marco Martens (zelf hiphopper, schrijver en theatermaker) en Rob van der Poel (podcastmaker en verbonden aan NIVOZ en Dokhuis) in gesprek over hoe ze op hun plek in deze wereld zijn gekomen.


Doklaan 10, 3087 CB Rotterdam.

NIVOZ-DOKHUIS-ONTMOETINGSWEEK

Het 20-jarig bestaan van stichting NIVOZ en onze landing op een nieuwe inspirerende plek in Rotterdam – in het Dokhuis – willen we vieren. Met de mensen die al langer met ons optrekken en met de mensen in Rotterdam die hun werk in onderwijs, maar ook in wijken en buurten pedagogisch willen insteken. Immers, It takes a city to raise a child. Onder die noemer is ons huis in de week van maandag 2 t/m zaterdag 7 oktober een ontmoetingsruimte, een inspiratieplek, een broedplaats voor onderwijs en samenleving.

Het volledige programma van de NIVOZ/Dokhuis-Ontmoetingsweek (maandag 2 t/m zaterdag 7 oktober) vind je hier (achter de link, met doorklik naar deelname aan diverse onderdelen).

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief