Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

28 maart Extern

VOO Congres School & Armoede - Woerden

In Nederland zitten 378.00 kinderen op school die opgroeien in armoede. Wat kunnen scholen doen om deze kinderen te ondersteunen en optimale ontwikkelingskansen te bieden? Wat betekent het voor kinderen om in Nederland op school te zitten terwijl hun ouders geen geld hebben voor schoolreizen en traktaties? Wanneer ze soms zelfs zonder ontbijt op school komen? Thuis nooit ergens geld voor is? Houdt het onderwijs voldoende rekening met deze kinderen? Op 28 maart 2020 vindt het VOO Congres plaats! Het thema is 'School & Armoede'.

Deze dag is voor beleidsmakers, ouders, leerkrachten, directeuren en bestuurders. Wij bieden een gevarieerd en leerzaam programma samengesteld met lezingen, workshops, live interviews, ontmoeting, discussie en zelf beleven en ervaren. € 99 per persoon, GRATIS VOOR LEDEN! Beperkt plaats, dus schrijf u direct in.

Voor de VOO is het congres School en Armoede de start van een campagne om dit onderwerp structureel op de agenda te krijgen. Van beleidsmakers, ouders, leerkrachten, directeuren en besturen. Met dit in gedachten is er een gevarieerd en leerzaam programma samengesteld met lezingen, workshops, live interviews, ontmoeting, discussie en zelf beleven en ervaren. Kortom; alle elementen zijn aanwezig om met elkaar deze dag onvergetelijk te maken!

Meer informatie en aanmelden
Bekijk hier het programma en meld u aan.

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief