Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

22 maart Extern

Symposium "Kairos in de klas"

Kairos is de personificatie van het geschikte moment, het moment dat ertoe doet. Kairos verschijnt als een les op rolletjes loopt, als jouw ritme met dat van je leerlingen samenvalt, als je jezelf verbaast over de treffende voorbeelden die je opeens uit je mouw weet te schudden, als de leerlingen na de les blijven hangen, omdat ze niet weg willen uit de sfeer. Kairos verschijnt en je weet: ‘Hiervoor ben ik het onderwijs in gegaan.

Tijdens het symposium 'Kairos in de klas' presenteren Monique van den Heuvel en Mieke de Wit hun gelijknamige boek.

Op het symposium heb je de gelegenheid allerhande workshops te volgen, te spelen met pedagogiek en het te hebben waar het in het onderwijs over zou moeten gaan.

Kairos kan toevallig langs komen fladderen. De opzet van het boek en het symposium is om het toeval een handje te helpen.

Tijdens het symposium kun je het boek aanschaffen of je kunt je voorinschrijven via onderstaande button. Het boek Kairos in de klas staat vol pedagogiek met hart, hoofd, handen en voeten voor leraren (in opleiding). Een praktijkboek waarin we de pedagogische literatuur uit de kast en in de klas brengen, met altijd de leraar en haar onderwijspraktijk als uitgangspunt.

Meer weten en opgeven kan via deze link.

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief