Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

1 december Extern

Masterclass 'De stem van de lerende over eigenaarschap'

In deze masterclass gaan we in op de veelgehoorde term ‘eigenaarschap’. In veel schoolgidsen van zowel het po als het vo wordt aangegeven dat leerlingen eigenaarschap hebben of moeten ontwikkelen op de taak. Maar wat betekent het geven van eigenaarschap eigenlijk? Welke aspecten horen bij eigenaarschap? Kunnen we eigenaarschap wel geven of beïnvloeden? Vanuit aspecten van autonomie, feedback, zelfsturing en metacognitie verschaffen we vanuit diverse bronnen wat inzicht over de term eigenaarschap.

De online masterclass is interessant voor professionals in het onderwijs die verdieping zoeken in hun vak. Je ontvangt interessante achtergrondinformatie en inspiratie. En je kunt je vragen stellen via de livechat.

De masterclasses over De stem van de lerende zijn interessant voor professionals in het onderwijs maar ook voor een ieder die te maken heeft met lerenden en die hen een warm hart toedraagt. 

Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u voorafgaand aan de masterclass een link naar de live-uitzending op 1 december.

De masterclass is gratis, en je schrijft je in via Masterclass 'De stem van de lerende over eigenaarschap' - Hogeschool Viaa

Vorige masterclasses uit deze serie zijn terug te kijken op www.viaa.nl/stemvandelerende

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief