Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

7 april Extern

Essential Schools: digitale samenkomst rond Democracy and Equity

Twee directeuren van The Essential Schools in Boston (VS) delen op uitnodiging van ConnectedwithCes hun visie op het 10e principe Democracy and Equity. De doorgewinterde Essential Schools schoolleiders Anne R. Clark, head of the Boston Arts Academy en Jenerra Williams, co-teacher leader Mission Hill delen deze middag hun kennis en ervaringen over Democracy and Equity.

Equity… iedereen voelt aan wat dit begrip inhoudt én dat het lastig te vertalen is. Wie een goed idee heeft mag het zeggen. Tegelijkertijd wordt het thema hier in NL met de dag actueler.

Anne en Jenerra zullen het thema introduceren en vertellen hoe zij daaraan in hun scholen vorm geven. Daarna is er volop gelegenheid tot gesprekken daarover aan de keukentafels. De beide directeuren schuiven daarbij aan.

Vele Nederlandse collega’s hebben in Mission Hill en in The Boston Arts Academy in Boston zelf ervaren hoe zij elke dag hun missie en visie meedragen in de klas. Hun pedagogische werkwijze en grote vakkennis maken deze scholen wereldberoemd. We zijn blij beide dames dit jaar digitaal te mogen verwelkomen.

Voor vele oud-reizigers zal dit een mooi weerzien worden met Anne en Jenerra. Ben je nog niet in de gelegenheid geweest mee te gaan op de studiereis* naar The Essential Schools, dan is dit een ideale gelegenheid om alvast kennis te maken met deze scholen en hun gedachtengoed.

De digitale samenkomst begint op 7 april 2021 om 14.30 (inloop om 14.20) en eindigt om 18.00. Wij vragen een bijdrage van € 15 p.p. Je ontvangt op tijd de link om mee te doen.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden: zie deze uitnodiging.

*Meer informatie over The Essential Schools en ervaringen van deelnemers aan de studiereis vindt u op de website van de Leerschool  en op de website ConnectedwithCes. De studiereizen worden zo snel mogelijk hervat als het veilig genoeg is.

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief