Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Over Nivoz

Dokhuis

Ruim een jaar na onze verhuizing vanuit Driebergen naar Rotterdam hebben we eind juni 2023 ons eigen huis aan de Doklaan 10 in Rotterdam betrokken. Dit huis, dat DOKHUIS gaat heten, ligt in Rotterdam Zuid, dichtbij de Maastunnel, een gebied in ontwikkeling.

 
Het Dokhuis is een nieuwe broedplaats voor onderwijs en samenleving. Werkplaats voor grootstedelijke pedagogiek, thuishaven van Stichting NIVOZ.
 
Dokhuis, een historisch pand met een lange geschiedenis, is het afgelopen jaar grondig gerenoveerd. Er is een auditorium gerealiseerd, er zijn vergader- en opleidingsruimtes, kantoren in verschillende vormen en maten, en op de begane grond is er een werkcafé. Deze bijzondere plek wordt het thuis voor NIVOZ en EMPO én zal een inspirerende en gastvrije plek in Rotterdam Charlois worden.
 
In Dokhuis brengen we de kennis en ervaring in onderwijs en pedagogiek - die we van huis uit hebben - in om die wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we samen met anderen, daarom brengen we naast onderwijs en pedagogiek ook de kunsten en sociaal ondernemerschap in. Je zou kunnen zeggen: dat is de pedagogische opdracht van het Dokhuis.
 
Een website - www.dokhuis.org - is in ontwikkeling. Daarop hopen we vanaf 3 juli meer zichtbaar te kunnen maken over wat er in het Dokhuis staat te gebeuren (programmering) en mogelijk is.
 
Ons postadres zal per 26 juni dus ook zijn veranderd in:
 
stichting NIVOZ
Doklaan 10
3087 CB Rotterdam
 
Het telefoonnummer blijft hetzelfde, 010-3225450
 
Van links naar rechts: Gabrielle, Inge, Rob, Ellen, Willemijn, Evita, Rikie, Leone, Marit, Anouk, Joyce, Nickel, Sabrina, Martijn, Vivian, Tjitske, Marco, Annonay, Hanneke en Rob. Op de foto ontbreken Renske, Farida, Merlijn en Karin. 
 
 
 
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief