Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

5 november Extern

Dag voor de Leerlingondersteuning in Utrecht: wie breng jij in beweging?

Goede begeleiding valt of staat met de mate waarin jullie als leerlingbegeleiders elkaar en samen de leerling in beweging brengen. Dat is dan ook de centrale vraag van de Dag voor de Leerlingondersteuning op dinsdag 5 november 2019 in Utrecht: wie breng jij in beweging? ‘Beweging brengen’ komt tijdens dit congres niet alleen inhoudelijk tot uitdrukking in de (interactieve) workshops, maar er wordt ook letterlijk bewogen! 

De Dag van de Zorgcoördinator heeft vanaf dit jaar een nieuwe naam: DE DAG VOOR DE LEERLINGONDERSTEUNING! Met deze congresnaam willen we alle ondersteuners in het vo en mbo uitnodigen, inclusief zorg- en ondersteuningscoördinatoren, teamleiders, trajectbegeleiders, adviseurs passend onderwijs, orthopedagogen, schoolpsychologen, leerlingbegeleiders, mentoren en al die andere functionarissen die zich door de term voelen aangesproken. 

Naast individuele tickets, kunnen teams van leerlingondersteuners dit jaar gebruik maken van teamtickets. Als je je namens een team van minimaal vier personen inschrijft, komen jullie in aanmerking voor een intervisiesessie die begeleid wordt door  experts van de NVS-NVL Academie Tijdens dit bondige traject zoomen we in op een onderwerp dat jullie zelf aandragen, zodat jullie als team sterker naar school of je SWV terugkeren. Elk vierde teamlid komt gratis mee bovendien!​ Hier lees je alles over de tickets en ticketprijzen.

De Dag voor de Leerlingndersteuning vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht. Deze locatie is goed bereikbaar met het ov.

Programma

09:30 - 10:00  Inloop -> Informatiemarkt
10:00 - 10:15  Opening
10:15 - 11:00  Sprekers
11:00 - 11:30  Koffie pauze -> Informatiemarkt
11:30 - 12:40  Workshopronde 1
12:40 - 13:40  Lunch -> Informatiemarkt
13:40 - 14:50  Workshopronde 2
14:50 - 15:40  Sprekers
15:40 - 16:00  Verloting / borrel / Informatiemarkt

Ben je lid van de NVS-NVL? Een ticket voor de Dag voor de Leerlingondersteuning kost dan € 229. Ben je geen lid? De toegangsprijs is dan € 289. Let op: de eerste 50 inschrijvingen krijgen € 50 korting op een individueel ticket!

 

 

 

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief