Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

28 september Extern

Congres 'Spelen met ruimte' met o.a. Annerieke Boland en Mark Mieras

Op woensdag 28 september 2022 is het zover: de 6e editie van het Landelijk congres Jonge kind AOb en HJK vindt plaats in Spant! Bussum, met als thema ‘Spelen met ruimte’.

Openingslezing en buitenspeelbazen
Wetenschapsjournalist Mark Mieras verzorgt de openingslezing. Daarnaast kun je kiezen uit 30 workshops, verdeeld over drie rondes. Haal bijvoorbeeld een frisse neus met ‘buitenspeelbazen’ Lotte Klein en Anoek Beekhuizen en ontdek alles over ontwikkelen en leren in en met de natuur.

Kleine greep uit het workshopaanbod
Of ga op onderzoek met lector Annerieke Boland; zij laat je zien op welke manieren je kinderen kunt ondersteunen om zelf keuzes te maken en initiatief te nemen. Waarom weet het ene kind zo snel wat het wil spelen en het andere niet?

Auteur en adviseur Kobi Wanningen vertelt hoe thematisch werken ‘thematiseren’ wordt: als de aanpak en de uitvoering van onderwerpen uit het thema een gezamenlijk, actief en dynamisch samenspel is tussen de professional en de kinderen.

HJK 50 jaar; vier het met ons mee!
En pssst: in september bestaat HJK 50 jaar! Je ontvangt de jubileumspecial ‘Wij vieren feest, feest je mee?’ en kunt deelnemen aan diverse weggeefacties en andere feestelijkheden.

Schrijf je nu in
Bekijk hier het programmaboekje (pdf).
Via deze link kun je je inschrijven

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief