Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

10 april Extern

7e Landelijk congres Jonge kind: ‘Bouwen maar!’ - Bussum

Op 10 april 2024 organiseert HJK de 7e editie van het Landelijk congres Jonge kind (voorheen in samenwerking met AOb). Deze inspirerende dag staat deze keer in het teken van het thema ‘Bouwen maar!’ Het programma is rond. Bekijk hier het uitgebreide programmaboekje en meld je vandaag nog aan voor de workshops.

Tijdens het congres bouwen we graag samen aan de wereld van het jonge kind. Door middel van verschillende workshops en inspirerende sprekers krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat is nodig in de wereld van het jonge kind nu en in de toekomst?
  • Hoe bouwen we samen aan de wereld van het jonge kind?
  • Met wie kun je bouwen aan die wereld?
  • En … wat valt er te bouwen voor jonge kinderen zelf?

Wat je kunt verwachten tijdens het congres

Niemand minder dan kinderboekenschrijver Janneke Schotveld verzorgt de opening. Zij zal een inspirerende lezing geven over leesbevordering, bouwen aan de toekomst van kinderen door boeken en het vergroten van de wereld van kinderen. Daarna zijn er twee rondes met diverse workshops waarvoor je je kunt inschrijven. We sluiten de dag af met een plenair debat en slotborrel. Bekijk het programma door op deze link te klikken, of meld je direct aan voor het congres.

Via deze link kom je bij het inschrijfformulier. Daar kun je jezelf aanmelden voor het congres, en meteen de workshops kiezen die je wilt bijwonen. Heb je vragen? E-mail dan naar [email protected].

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief