Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

18 juni Extern

Proeverij in Cuijk (Noord-oost Brabant): kennismaken met Pedagogische Tact (PT)

Stichting NIVOZ zal in 2019/2020 een individueel traject Pedagogische Tact aanbieden in de regio Noord-oost Brabant om leraren en schoolleiders (in po, vo, mbo en hbo) te sterken in hun pedagogisch handelen. Juist in deze tijd zien we dat de urgentie van een goed pedagogisch klimaat – zowel in de klas als in de school – groeit.  Op dinsdagavond 18 juni kun je komen proeven en kennismaken in Cuijk (ten zuiden van Nijmegen). Kosteloos, maar wel door je op te geven.

Zoals wellicht bekend is Pedagogische Tact (PT) een traject dat stichting NIVOZ al meer dan tien jaar aanbiedt en zich intussen ook verder heeft ontwikkeld. Over de huidige opzet van het traject kun je op deze NIVOZ-website veel lezen. Maar een goede samenvatting biedt vooral dit korte, getekende filmpje: PT in 3 minuten.

Kennismaken op 18 juni
Op donderdag 18 juni a.s. kunnen collega’s of andere geïnteresseerden kennismaken op de locatie waar het traject wordt verzorgd in de buurt van Cuijk (La Tertulia in Sint Agatha (Cuijk)). Daar zijn geen kosten aan verbonden. Ellen Emonds – een van onze NIVOZ-docenten – heet u welkom. Deze bijeenkomst - 19.30 -  20.30 uur  - biedt een goede indruk van hoe er gewerkt wordt met elkaar. Bovendien kunt u er met vragen terecht.
 
Aanmelden vóór 14 juni gaat via een mail naar [email protected] Mochten er al vragen zijn, dan is Ellen beschikbaar om deze te beantwoorden ([email protected]) Om volledig te zijn, kunt u met deze link het NIVOZ-jaarprogramma 2019-2020 inzien.

PS. Mocht je in het verleden al eens eerder contact hebben gehad met NIVOZ, dan weet je wat er in de praktijk bij docenten en teams kan gebeuren als er gewerkt wordt aan tactvol zijn en aan leraar zijn. Deze uitnodiging met school- of docententeam delen of verder verspreiden, stellen we daarom zeer op prijs.

 

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief