Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz platform hetkind

Onderwijsavond Rob Martens in Driebergen: 'Leren met ICT, tussen vrijheid en verdwalen'

18 november 2012

Rob Martens is op donderdagavond 13 december de tweede spreker in de serie van zeven inspirerende onderwijsavonden in Driebergen. Hij  spreekt over het thema ‘Leren met ICT: tussen vrijheid en verdwalen’. Martens is wetenschappelijk directeur van LOOK (voorheen het Ruud de Moorcentrum van de Open Universiteit) en hoogleraar onderzoek naar multimedia en leren, met veel nadruk op motivationele processen bij docenten en leerlingen. Tevoren aanmelden via deze link of dit artikel.

Het NIVOZ heeft i.s.m. hetkind zeven prominente, onderhoudende sprekers uitgenodigd om vanuit zeven actuele thema’s te spreken. In het gloednieuwe theater Maitland op landgoed De Horst is plaats voor maximaal 300 mensen, tegen een lage entreeprijs van 25 euro. De brochure van de onderwijsavonden (7 x inspiratie) vindt u achter deze link: brochure onderwijsavonden 2012-2013

Er is een korting als u bij alle avonden aanwezig bent.  Adres: De Horst 1, 3971 KR Driebergen. Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur. Toegangsprijs:  € 25,- p.p. per avond* Aanmelden kan ook HIER.

Op 1 november trapte Micha de Winter af met een lezing over het thema Verbeter de wereld, begin bij de opvoeding. Daarvan leest u hier een verslag.

[gravityform id="10" name="Onderwijsavonden: 2012-2013"]
Delen:
0

Reacties

0
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Er zijn nog geen reacties
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief