Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Podium

3 augustus Extern

Nationaal OnderwijsFilmFestival 2018 - Rotterdam-Zuid

Het Nationaal OnderwijsFilmFestival 2018 is dit jaar op 3 oktober te vinden in Rotterdam-Zuid. Docenten, studenten lerarenopleidingen, directieleden, bestuurders, ondersteuners van PO t/m WO zijn van harte welkom. Op het festival worden ook de prijzen uitgereikt voor de Nationale Onderwijsfilm 2018. De hoofdrolspeler(s) en de film- en documentairemakers zijn aanwezig voor in- en uitleidingen en een meet and greet.

Zowel het publiek als de vakjury hebben voorafgaand aan dit onderwijsfeest een keuze gemaakt uit zes prachtige en waardevolle onderwijsfilms en - documentaires. Die producties zijn genomineerd door Eye, het Nationaal Onderwijs Museum en Van Twaalf Tot Achttien. Stuk voor stuk zijn het films en documentaires die inspireren, aanzetten tot een goed gesprek en tot actie. Ze zijn bovendien zeer geschikt voor vertoning in het eigen schoolteam.

De stichting NIVOZ organiseert de verkiezing van de publieksprijs Onderwijsfilm 2018. In de maand september kun je op deze site een keuze maken voor de publieksprijs uit de genomineerde onderwijsfilms en -documentaires.

Wanneer: woensdagmiddag 3 oktober 2018

Hoe laat: 14.30 – 17.30 uur

Waar:  Calvijn-vestiging Vreewijk Lyceum en Gymnasium, Grift 30, 3075 SB Rotterdam-Zuid.

Inschrijven, keuzefilms en informatie: www.nof2018.nl
Nog meer info:  www.nationaleonderwijsweek/onderwijsfilm

De verkiezing van de Nationale OnderwijsFilm 2018 wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Dyade, CED Rotterdam - educatieve diensten, de Detacheerders en CVO Rotterdam e.o.

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief