Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz platform hetkind

Filip Dochy: 'Iedereen kan excelleren dankzij de leerkracht'

12 maart 2012

De Vlaamse hoogleraar Filip Dochy zal als keynotespreker optreden op 14 april bij de manifestatie Leraren met Lef. Dochy is hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Leuven bij de faculteit psychologie en pedagogische wetenschappen. Hij is hoofd van professionele opleiding en en ontwikkeling en levenslang leren. Hij doet onderzoek voor Onderwijs en Opleidingskunde.  In de Fabrique in Utrecht verzorgt Dochy een lezing met als onderwerp “Iedereen kan excelleren dankzij de leerkracht”. Hij ziet het verschil en contrast tussen de ‘ 9-cultuur’ in België en de ‘6-jescultuur’ in Nederland. Met behulp van de praktijk en de wetenschap laat hij zien dat de leerkracht het verschil maakt.

Schrijf je snel in voor de Manifestatie op zaterdag 14 april. Na aanmelding ontvang je een e-mail voor de automatische incasso van het inschrijvingsbedrag of een factuur. Vul deze in en stuur hem per ommegaande terug zodat je verzekerd bent van een deelnamebewijs aan de Manifestatie. Door deelname aan de manifstatie ontvang je het boekje ‘leraren met lef’ en een tijdschrift met het thema ‘Lef’ en een gratis abonnement op een kennisomgeving van Teacherschannel voor leraren.

Hetkind is partner op deze dag en neemt zitting aan een eigen dialoogtafel.

OPROEP! OPROEP!
We zijn nog steeds op zoek naar Leraren met Lef. Meld ze aan op onze site www.lerarenmetlef.com onder ‘aanmelden’ of vul het document in via onderstaande link. https://docs.google.com/a/lerarenmetlef.com/spreadsheet/viewform?hl=nl&formkey=dGg0ekNXZUxtVlBoZUxZdUNjYzZVNmc6MA#gid=0

Inspiratie
De Manifestatie is niet alleen voor maar ook door Leraren met Lef. Door wie of wat wordt jij geïnspireerd? Geef het aan ons door via www.lerarenmetlef.com of op facebook. Laat anderen hierdoor ook inspireren!

 

Delen:
0

Reacties

0
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Er zijn nog geen reacties
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief