Stichting Nivoz logo
Sterkt leraren, schoolleiders en betrokkenen bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht

Nivoz Opleidingen

Blogs van docenten

Docenten van NIVOZ schrijven blogs, over hun ervaringen in trajecten of andere onderwijs- en opvoedsituaties. Hieronder vind je er een aantal terug. Achter de titel zit de link naar het betreffende artikel/blog. Ook op deze pagina een aantal video's over een tactvolle docent en de essentiële kenmerken ervan. 

 

Een aantal verhalen/blogs van Martijn Galjé

 
Een aantal verhalen/blogs van Merlijn Wentzel

Een aantal verhalen/blogs van Ellen Emonds

Een aantal blogs van Anniek Verhagen...

Een aantal verhalen/blogs van Marleen van der Krogt

Een aantal verhalen/blogs van Suzanne Niemeijer

Een aantal verhalen/blogs van Ton van Rijn...

 

Ton van Rijn ontbreekt op deze foto.

Onderwijsavond door NIVOZ docenten

‘Tactvol handelen’ is meer dan alleen het verbeteren van de relatie of het hebben van een pedagogisch kompas. Het gaat over een opdracht: Ik heb iets te doen! Op de Onderwijsavond van 7 december 2016 in Driebergen vertelden Marleen van der Krogt, Merlijn Wentzel en Martijn Galjé – NIVOZ-docenten van trajecten pedagogische tact  –  over zichzelf, hun ervaringen en hun ontwikkeling. Collega Ellen Emonds leidde de verhalen in.

In deze video worden drie essentiële kenmerken besproken van een leraar met tact. Inspirerend om in klein gezelschap van leraren en docenten te bespreken of voor een studie-uur of middag.

De avond is in zijn geheel (een uur) op deze video te bekijken, maar ook in drie verschillende delen van circa 20 minuten.

Video van NIVOZ-Onderwijsavond, over een tactvolle leraar en zijn pedagogische opdracht: 'Ik heb iets te doen' from HETKIND.ORG on Vimeo.

 

 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief