Onze docenten

De trajecten van stichting NIVOZ – zowel incompany als de open trajecten voor individuele bijeenkomsten in Driebergen – worden momenteel begeleidt door acht docenten. Zij zijn ook inzetbaar voor workshops, studiedagen, lezingen en/of korte introducties ter kennismaking. Daardoor kunnen we u laten proeven aan de werkwijze en de begeleiders van een traject Pedagogische tact, leiderschap of verdieping.

Waar zijn we momenteel actief?

Neem eventueel contact op met onze backoffice voor het maken van een afspraak. —>info@nivoz.nl & 0345-556750.

Docenten van stichting NIVOZ: Merlijn Wentzel, Ellen Emonds, Ton van Rijn, Suzanne Niemeijer, Anniek Verhagen, Marleen van der Krogt, Martijn Galjé en Gerard de Jong.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

In bovenstaand programmaboekje vind je alle activiteiten terug waarmee stichting NIVOZ haar missie tracht te realiseren in het schooljaar 2017-2018. Onderwijsavonden, opleidingstrajecten, publicaties, masterclasses, coalitie-bijeenkomsten… Ze staan allemaal in het teken van de pedagogische opdracht van leraren, schoolleiders en andere onderwijsbetrokkenen.NIVOZ biedt een vrijplaats waarin iedereen zich kan sterken bij de uitvoering daarvan.

www.nivoz.nl

Je kunt hier ook de PDF downloaden.