Open traject PL

Het eerstvolgende open traject Pedagogisch Leiderschap (PL) start op 2 oktober 2017. De zeven bijeenkomsten vinden plaats op de eigen locatie van stichting NIVOZ, op landgoed De Horst in Driebergen.

Maandag 2 oktober 2017
Maandag 6 november 2017
Donderdag 7 december 2017
Maandag 22 januari 2018
Dinsdag 13 maart 2018
Dinsdag 24 april 2018
Donderdag 21 juni 2018

Inloop vanaf 09.30 uur. De bijeenkomst is van 10.00 – 16.00 uur

Maximaal 18 deelnemers per groep.

Aanvraag en informatie

Voor meer informatie over het traject, kunt u contact zoeken met stichting NIVOZ via info@nivoz.nl of 0343-556750.

crkbo_instelling_rgbKosten

Deelname aan het traject Pedagogisch Leiderschap kost € 2.700,– per persoon. Alle NIVOZ-trajecten zijn vrijgesteld van btw-heffing.

 

Inschrijven

Lees meer specifiek over

Pedagogische Tact (PT) voor leraren/docenten
Pedagogisch Leiderschap (PL) voor schoolleiders
Pedagogische Verdieping (PV) , voor leraren en schoolleiders die al PT/PL hebben gevolgd

Validatie

Schoolleiders in het Primair Onderwijs die de leergang Pedagogisch Leiderschap volgen vanuit stichting NIVOZ, kunnen hiermee het thema ‘Persoonlijk leiderschap’ afronden voor hun herregistratie in het schoolleidersregister PO. Zij kunnen het certificaat dat zij na afronding van de leergang ontvangen, uploaden in het register om hiermee het thema ‘Persoonlijk Leiderschap’ af te ronden. NIVOZ werkt nog aan de certificering voor schoolleiders VO.

SRPO_vignet_kleur_herregistratieLet op: de datum van afronding van de leergang moet in dat geval wel liggen na de registratiedatum van een schoolleider, omdat het bij herregistratie gaat om de ontwikkeling vanaf het moment van registratie. In de bijlage flyer registreren / herregistreren is de informatie voor schoolleiders toegevoegd over registreren en herregistreren.