Incompany PT en PL (voor scholen of binnen stichting)

Het opleidingsaanbod van stichting NIVOZ levert een kwaliteitsbijdrage op maat (vanuit de eigen praktijk gedacht) voor leraren, schoolleiders en schoolteams in primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO), praktijkonderwijs en beroepsonderwijs (mbo en hbo).

We bieden daartoe drie trajecten, die zowel incompany (voor een school of binnen stichting) als via open, individuele deelname (open traject) aangeboden wordt.

Pedagogische Tact (PT) voor leraren/docenten
Pedagogisch Leiderschap (PL) voor schoolleiders en teamleiders.
Verdieping PT/PL *  , voor leraren en schoolleiders die al PT en PL hebben gevolgd.
* voorlopig alleen in open trajectvorm.

Informatie en aanvraag incompany

Voor de eerste vragen m.b.t. incompany-trajecten (inhoud en kosten) of andere info kunt u terecht bij het de backoffice via info@nivoz.nl of 0343-556750. Per traject wordt vooraf, op basis van een overeengekomen construct, een offerte aangeboden. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen afspraken gemaakt worden over de organisatie van de bijeenkomsten.

registermcogax71EAcrkbo_instelling_rgbAlle NIVOZ-trajecten zijn vrijgesteld van btw-heffing.

Validatie
De trajecten PT zijn gevalideerd door het lerarenregister met 40RU (traject van 20 uur), 50RU (traject van 25 uur), 60RU (traject van 30 uur) en 70RU (open en het verdiepingstraject). Trajecten PL kunnen worden opgevoerd bij het schoolleidersregister als ontwikkeling in het kader van informeel leren.

Honderden trajecten

Vanaf 2008 hebben duizenden leraren deelgenomen aan NIVOZ-trajecten. Een groot aantal deed dat met hun school of schoolteam, incompany. We hebben de scholen (PO, VO, HBO, MBO, Universitair of anders) gebundeld op een landkaart. Achter het vlaggetje vindt u een aantal gegevens.

Rood = VO
Groen = PO
Geel = HBO
Blauw = MBO
Grijs = Overig