Open traject PL

Het eerstvolgende open traject Pedagogisch Leiderschap (PL) start in schooljaar 2017/2018. De 6 bijeenkomsten vinden plaats op de eigen locatie van NIVOZ, op landgoed De Horst in Driebergen.

 

Aanvraag en informatie

Voor meer informatie over het traject, kunt u contact zoeken met het NIVOZ via info@nivoz.nl of 343-556750.

crkbo_instelling_rgbKosten

Deelname aan het traject Pedagogisch Leiderschap kost € 2.700,– per persoon. Alle NIVOZ-trajecten zijn vrijgesteld van btw-heffing.

 

Inschrijven

Lees meer specifiek over

Pedagogische Tact (PT) voor leraren/docenten
Pedagogisch Leiderschap (PL) voor schoolleiders
Verdieping PT/PL , voor leraren en schoolleiders die al PT/PL hebben gevolgd

Validatie

Schoolleiders in het Primair Onderwijs die de leergang Pedagogisch Leiderschap volgen vanuit het NIVOZ, kunnen hiermee het thema ‘Persoonlijk leiderschap’ afronden voor hun herregistratie in het schoolleidersregister PO. Zij kunnen het certificaat dat zij na afronding van de leergang ontvangen, uploaden in het register om hiermee het thema ‘Persoonlijk Leiderschap’ af te ronden. Het NIVOZ werkt nog aan de certificering voor schoolleiders VO.

SRPO_vignet_kleur_herregistratieLet op: de datum van afronding van de leergang moet in dat geval wel liggen na de registratiedatum van een schoolleider, omdat het bij herregistratie gaat om de ontwikkeling vanaf het moment van registratie. In de bijlage flyer registreren / herregistreren is de informatie voor schoolleiders toegevoegd over registreren en herregistreren.