Hartger Wassink

Hartger Wassink‘Wat wil je bereiken met je leerlingen?’

Die vraag lijkt eenvoudig, maar blijkt toch iedere keer weer lastiger te beantwoorden dan je denkt. Dat betekent niet dat we er dan maar aan voorbij moeten gaan, maar juist dat we beter ons best moeten doen er samen een goed antwoord op te formuleren.

Dat uitgangspunt vormt de basis voor de presentaties en lezingen die Hartger Wassink verzorgt. Voor verschillende doelgroepen (van leraren tot bestuurders), voor kleine en grote groepen, verzorgt hij een passende, uitdagende inleiding. Het algemene thema is de gedeelde verantwoordelijkheid van leraren, leidinggevenden en bestuurders voor goed onderwijs.

Zijn presentaties onderbouwt hij met onderzoek, waarbij hij complexe begrippen helder en begrijpelijk maakt. Tegelijk verbindt hij ze met voorbeelden uit de praktijk, als het even kan de directe praktijk van de deelnemers aan de bijeenkomst.

Hij geeft in de voorbereiding leraren én leerlingen graag een rol. Daarin dienen zich de kleine, maar krachtige voorbeelden aan uit de dagelijkse praktijk, die vaak de meeste betekenis bieden.

Contact en informatie

Wilt u Hartger betrekken bij uw congres, studiedag of anderszins, neem dan contact op met Jetty van der Grift, per mail: j.vandergrift@nivoz.nl of bel naar het kantoor in Driebergen: 0343-556750