Partner van NRO Kennisportal

Het NIVOZ Forum is aangesloten bij de Kennisportal Onderwijs van het NRO. Het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) werkt aan verbetering en vernieuwing van het onderwijs. Dat doet het NRO door onderwijsonderzoek te coördineren en te financieren, en door de verbinding tussen praktijk en onderzoek te verbeteren.

nroDe kennisportal onderwijs geeft u toegang tot 15 verzamelingen van Nederlandstalige, betrouwbare informatie voor de dagelijkse onderwijspraktijk. De partners in de portal hebben met elkaar gemeen dat ze relevante inzichten uit onderzoek naar onderwijs ontsluiten voor docenten en andere belangstellenden.

De NRO-kennisportal ontsluit alleen Nederlandstalige bronnen. Op de pagina voor internationale databases vindt u databases die Engelstalige documenten bieden met betrouwbare informatie voor de onderwijspraktijk en het onderwijsbeleid. We bieden u ook een lijst van databanken met informatie over onderzoek voor het onderwijs, die om technische redenen niet aangesloten kunnen worden op de Kennisportal.

De kennisportal onderwijs komt tot stand in samenwerking met:

 

didactief-logo

 

Leraar24 FC

 

4W_logo

 

Onderwijs Bewijs

 

School aan Zet

 

Onderzoek Onderwijs blog

 

Nivoz
Wij leren

 

APS_LOGO

 

kpc-logo

 

sti Lezen

 

NJi-logoHorizontaal180x482

 

logo-edventure

 

Logo_ECBO

 

CED-logo_RGB

 

taalunieversum

 

LKCA-RGB-paars

 

ecent_logo